Renoverar Badrum och kök i Göteborg

Linnestadens Bygg AB Göteborg

Byggtjänster - Linnéstadens Bygg

Allt inom bygg i Göteborg med omnejd.

Renovering av badrum & kök

Vi erbjuder renoveringstjänster som bl.a. badrumsrenoveringar och renovering av kök i Göteborg med omnejd. Linnéstadens Bygg utför stora som små renoveringsuppdrag i badrum, kök, spa-rum och tvättstugor för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner samt företag.

Ombyggnationer och tillbyggnationer

Linnéstadens Bygg har lång erfarenhet inom renoveringar, tillbyggnationer och ombyggnationer. Vi utför invändiga och utvändiga renoveringar, tillbyggnader och bygger altaner, carports och verandor.

Löpande snickeri och underhållstjänster

Vi utför även löpande snickeri- och underhållstjänster på kontor och i industrilokaler. Kontakta oss gärna för mer information eller offert.

Underhåll av K-märkta hus i Göteborgsområdet

Linnéstadens Bygg AB underhåller och renoverar K-märkta byggnader med varsam hand och stort hantverkskunnande. Vi erbjuder avtalsjobb till bl.a. kommuner och bostadsrättsföreningar.

Vi tar ansvar för ditt bygge

Linnéstadens Bygg är ofta generalentreprenör och samordnar våra kunders byggprojekt. Vi har gott samarbete med duktiga rörmokare, elektriker och hantverkare. Vi ombesörjer planering och ser till att projektet blir utfört på utsatt tid och till rätt kostnad.

Sänk kostnaden med rot

Är det dags att renovera badrummet eller byta ut köket? Med rotavdraget sänks arbetskostnaden för privatpersoner. Vi redovisar till Skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
Läs mer och se om du är berättigad till avdraget på Skatteverkets hemsida.